ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Πατωματα Εξωτερικου Χωρου Συνθετικο

Σύντομη Περιγραφή: Η Αμερικανική εταιρεία TimberTech κατέχει την πρωτοπορία στην παραγωγή και διάθεση συνθετικού πατώματος εξωτερικού χώρου, με τη δική της παγκόσμια πατέντα, που συνδυάζει αποξηραμένες ίνες ξύλου και ρητίνες γνήσιου πλαστικού. Το αποτέλεσμα της σύνθεσης αυτής είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, στο σάπισμα και στο σκέβρωμα που συνοδεύεται με 30χρονη εργοστασιακή εγγύηση.

Πεδία Εφαρμογής: Σε χρώματα και σχέδια που θα εντυπωσιάσουν, το συνθετικό προϊόν της TimberTech είναι ότι χρειάζεστε για μια λύση που μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα και γρήγορα με απεριόριστη αντοχή στο χρόνο, είτε ως πάτωμα εξωτερικού χώρου (π.χ. κήπους, βεράντες, πισίνες) είτε ως επένδυση εξωτερικών όψεων κ.α.

Πατωματα Εξωτερικου Χωρου - Φυσικο

Σύντομη Περιγραφή: Το φυσικό ξύλο δίνει αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς, προσφέροντας μοναδική αρμονία στο χώρο. Λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών (ήλιος, υγρασία κ.τ.λ.), η ξυλεία που προορίζεται για εξωτερικούς σκοπούς επιδέχεται πολύ αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθόλη τη διαδικασία παραγωγής και επεξεργασίας της ούτως ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή διαλογή ξυλείας (π.χ. χωρίς ρόζους) και να μειώνονται οι μεταβολές του ξύλου.

Πεδία Εφαρμογής: Τα είδη εξωτερικού ξύλινου πατώματος είθισται να χρησιμοποιούνται στους κήπους, σε βεράντες, περιμετρικά της πισίνας κ.τ.λ. Σημαντικός παράγοντας ωστόσο είναι ο τρόπος τοποθέτησης, μιας και οι μεταβολές του ξύλου σε εξωτερική χρήση είναι έντονες και η φθορά των υλικών μεγάλη. Η εταιρεία μας διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα για επικάλυψη τα οποία εγγυώνται αυξημένες αντοχές στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες.

Bangkirai

Εμποτισμενη Ξυλεια

Περιφραξη

Σύντομη Περιγραφή: Εδώ και χρόνια το ξύλο αποτελεί το βασικό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή περιφράξεων. Η ομορφιά που προσδίδει στο χώρο σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος και την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση καθιστούν το υλικό αρκετά ελκυστικό. Επιπρόσθετα, η συνθετική ξυλεία προσφέρει μια αξιόπιστη λύση που θα κρατήσει στο χρόνο, χωρίς την ανάγκη ιδιαίτερης συντήρησης.

Πεδία Εφαρμογής: Η συγκεκριμένη ξυλεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους σχεδιασμούς (είτε οριζόντια είτε κάθετα) αλλά ο κατασκευαστής πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις μεταβολές του ξύλου και τη σχετική φθορά. Η εταιρεία μας διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα για επικάλυψη τα οποία εγγυώνται αυξημένες αντοχές στις καιρικές συνθήκες.

Σουηδικος Πλανισμενος Πευκος

Εμποτισμενη Ξυλεια

Υλικα διαρρυθμισης Εξωτερικου Χωρου

Σύντομη Περιγραφή: Στο ευρύτερο πλαίσιο της εξωτερικής διαρρύθμισης ενός χώρου, η εταιρεία μας προσφέρει τορνευτά κορμάκια διαφόρων διατομών καθώς επίσης και θρυμμάτων ξύλου για κάλυψη επιφανειών εδάφους.

Πεδία Εφαρμογής: Τα τορνευτά κορμάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως στηρίγματα φυτών/δέντρων είτε ως διακοσμητικά. Τα πετρώδη θρύμματα ξύλου αποτελούν μια εξαιρετική λύση για παιδότοπους, νηπιαγωγεία, κήπους, διαδρόμους κ.α.

Τορνευτα κορμακια

Θρυμματα Ξυλου

Πετρωδη Θρυμματα Ξυλου